INFORMACIÓ


El contacte amb les realitats del Sud permet apropar-nos a realitats diverses i molt diferents a la nostra. És un viatge que s’ha d’emprendre amb obertura de ment, sense prejudicis, amb moltes ganes “d’empapar-se” i d’aprendre d’altres persones i projectes. I per damunt de tot, amb l’objectiu que sigui una experiència que després ens serveixi per comprometre’ns al nord i al sud per lluitar per un món més just i promovent el dret a l’educació.

Us proposem 4 experiències:

 

info_tangerinfo_ceutainfo_curtainfo_llarga

* Les quotes inclouen: curs de formació (incloent pernocta i alimentació), el viatge fins al lloc del voluntariat, l’assegurança i el visat d’entrada al país de destinació. Les despeses de l’estada són finançades per la comunitat acollidora. S’estableixen 4 terminis per a fer-les efectives: 15 febrer, 15 març, 19 abril i 17 maig.

Et pots descarregar el tríptic informatiu 2019.

A la pestanya “participa” trobareu un enllaç per a omplir un formulari d’inscripció, el següent pas serà una entrevista personal amb un membre de la comissió de voluntariat, i ja participar de la formació!

A l’apartat FAQS hi ha preguntes que segur que t’ajudaran a resoldre alguns dels dubtes que se’t poden plantejar. Si en tens més no dubtis en preguntar-nos!

Anuncis